Ben-Saddek advocatuur bestaat uit de advocaten mr.F. Ben-Saddek en mr. Y. Ben-Saddek –  El Hamri. De advocaten worden ondersteund door een team van secretarielle en administratieve medewerkers.

Mr. F. Ben-Saddek (Fouad) is vanaf 2006 werkzaam als advocaat. In eerste instantie opgeleid in de algemene praktijk, is mr. F. Ben-Saddek nu nog uitsluitend werkzaam in de rechtsgebieden; vreemdelingenrecht, strafrecht en sociaal zekerheidsrecht. 

Mr. F. Ben-Saddek is lid van de Specialisten Vereniging Migratierecht Advocaten (SVMA), een keurmerk voor advocaten actief in het vreeemdelingenrecht en de Werkgroep Rechtsbijstand Vluchtelingen van VWN. Daarnaast is mr. Ben-Saddek lid van de Vereniging Jeugdrecht Advocaten Rotterdam. Ook binnen het strafrecht is mr. F. Ben-Saddek goed onderlegd met een jarenlange ervaring in zowel het volwassenen strafrecht (Opium, levensdelicten, vermogensdelicten, etc.) als in het jeugdrecht.

Mr. Y. Ben-Saddek – El Hamri (Yamina) is vanaf 2010 werkzaam binnen de advocatuur en in 2015 is zij als advocate beëdigd. Zij is uitsluitend werkzaam in het familierecht en het sociaal zekerheidsrecht. Binnen het familierecht treedt zij op in scheidingszaken, zaken over alimentatie en omgang, verdeling van bezittingen en schulden, etc. 

Vanwege de afkomst hebben beide advocaten een breed netwerk aan partners in zowel Nederland als Marokko om cliënten bij te staan. Hierbij kunt u denken aan vertaalbureaus, advocaten in Marokko, tussenpersonen om documenten in Marokko op te vragen etc.

Zowel de advocaten als het ondersteunend personeel spreken Marokkaans Arabisch (Darija) en berbers (Tarifit) om u te woord te staan.